Zondagvlucht TUI fly vertrekt dinsdag pas

maandag 13 mei 2019

TUI-vlucht OR376 vertrok gisteren niet van Curaçao naar Amsterdam. In verband met technische problemen met de software werd de Dreamliner op Schiphol aan de grond gehouden. Hierdoor moesten ruim 300 passagiers van vlucht OR375, die zondag richting Amsterdam zouden vertrekken, wachten op de vlucht die vandaag in Curaçao zou aankomen. Deze vlucht naar Curaçao wordt uitgevoerd door een ingehuurd toestel van WAMOS.

Dinsdag pas naar Schiphol

Volgens TUI-woordvoerder Sebastiaan de Vries moeten de gedupeerde passagiers wachten tot dinsdag voordat zij weer richting Amsterdam kunnen vliegen. Dit heeft te maken met het feit dat de crew verplicht moet rusten en niet op gelijk weer kan vertrekken. Hierdoor vertrekt het vliegtuig pas op dinsdag 14 mei naar Schiphol.

TUI fly informeert passagiers

De woordvoerder van TUI meldt verder dat de meeste passagiers worden opgevangen in het Santa Barbara Beach & Golf Resort. Zij worden onder andere via Whatsapp geïnformeerd over de situatie. Daarnaast ontvangen zij informatie van de luchtvaartmaatschappij over hoe zij gecompenseerd gaan worden.

Vlucht met TUI fly van of naar Curaçao vertraagd of geannuleerd? Claim je vergoeding!

Is jouw vlucht van of naar Curaçao International Airport met TUI fly vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Je kunt jouw vlucht gratis checken in onze claimcalculator. Wij werken op basis van no cure no pay en ontvangen alleen een success fee van 25% als de luchtvaartmaatschappij jouw vergoeding heeft uitbetaald.

➜ TUI fly vlucht vertraagd of geannuleerd? Check jouw recht op een vergoeding! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste luchtvaartnieuws? Volg ons op Facebook en Twitter.