Over ons

Of je nu op vakantie gaat of op zakenreis bent, een vertraging of annulering is altijd vervelend. Helaas weigeren luchtvaartmaatschappijen het doorgaans om de wettelijke compensatie uit te betalen. Gebrek aan kennis, expertise en tijd zijn de voornaamste redenen voor passagiers om het erbij te laten zitten. Om die reden is in 2010 Yource, het moederbedrijf van onder andere Vlucht-vertraagd.nl, opgericht. Wij helpen alle reizigers en reisorganisaties bij het claimen van compensatie voor vertraagde, geannuleerde of overboekte vluchten. Yource is momenteel live in 9 landen en biedt support in 8 verschillende talen onder één merk. Wij nemen alle communicatie met derde partijen uit handen en hebben als doel alle claims tot een succesvol einde te brengen.

Bart de Jonge

CFO

Voordat hij in 2010 samen met Tom en Mario Yource oprichtte studeerde Bart Bedrijfseconomie in Amsterdam. Binnen Yource is hij verantwoordelijk voor alle financiële zaken, waaronder het budget, het opstellen van financiële prognoses en het verzorgen van besluitvorming op het gebied van investeringen. Daarnaast bewaakt hij de operationele processen binnen het bedrijf en stuurt hij de productontwikkeling aan om ervoor te zorgen dat passagiers op een zo efficiënte en effectieve manier hun compensatie verkrijgen.

Tom van Bokhoven

CEO

Na zijn studie in Utrecht afgemaakt te hebben vertrok Tom naar Amsterdam, waar hij een studie Bouwtechnische Bedrijfskunde afrondde en begon met ondernemen. Sinds het oprichten van Yource is Tom verantwoordelijk voor het strategische beleid van Yource en diens websites, waaronder onder andere Vlucht-Vertraagd.nl en Flight-Delayed.co.uk. Ook stuurt hij daarbij de internationale marketing en PR aan, en is hij actief betrokken bij de acquisitie voor het bedrijf (B2C en B2B). In zijn vrije tijd is hij nauw betrokken bij de Amsterdamse startup scene.

Mario Wester

CTO

Tijdens zijn opleiding Multimedia Vormgeven in Amsterdam startte Mario in 2003 een eigen bedrijf in webdesign en webdevelopment. Hij bouwde als ontwikkelaar voor verschillende bedrijven uitgebreide webapplicaties en backoffice systemen. Gedurende zijn vervolgopleiding Bedrijfskundige Informatica richtte Mario met Tom en Bart Yource op. Binnen het bedrijf overziet hij de ICT-processen en Business Intelligence van de internationale websites, waar ook het waarborgen van klantdata en privacy onder valt. Daarnaast overziet hij de integratie van partnersystemen en de automatisering van alle bedrijfsprocessen.