Vlucht vertraging Transavia Kanniewaarzijn!

zaterdag 30 maart 2013

Heb je ervaring met vluchtvertraging op een vlucht met Transavia? Kijk dan even naar de uitzending van VARA's Kanniewaarzijn van vrijdag 29 maart. Het programma van Astrid Joosten, dat consumentenproblemen aan de kaak stelt, besteedde deze week ook aandacht aan het probleem van vluchtvertraging.

Case Vlucht-vertraagd nagespeeld

Vlucht-vertraagd.nl was natuurlijk blij om Kanniewaarzijn hierbij te helpen. Nog leuker vonden we het dat onze klanten, Fred van der Linden en diens dochter Iris van der Linden, uiteindelijk de vergoeding kregen waar ze recht op hadden. Na een vertraging van bijna 5 uur in juni 2012 op een Transaviavlucht (vlucht HV 6729) naar Sevilla, hadden zij een claim ingediend bij Vlucht-vertraagd. Transavia wees de compensatieclaim af, waarna wij een klacht indienden bij de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Maar zelfs na een positieve uitspraak van deze ILT weigerde de luchtvaartmaatschappij nog tot uitbetaling van in totaal 800 euro over te gaan. Wij stuurden Transavia daarop een sommatie, en tijdens de opnamens van Kanniewaarzijn, waar Fred en Iris zelf aanwezig waren, bleek dat Transavia hier uiteindelijk toch op in wilden gaan. Fred en Iris zullen binnenkort dus 800 euro rijker zijn!

Aflevering Kanniewaarzijn met Vlucht-Vertraagd bekijken

Wil je de aflevering bekijken, klik dan op deze link: uitzending Kanniewaarzijn 29 maart 2013. Hier kan de hele aflevering bekeken worden op Uitzending Gemist. Het laatste item gaat volledig over vluchtvertraging, en hoe je geld terug kunt krijgen van Transavia of een andere luchtvaartmaatschappij. De aflevering wordt ook nog herhaald op Nederland 1, en wel op zondag 31 maart om 17:25. Lees ook ons blogbericht over Kanniewaarzijn.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd