55759869 1988916521218087 3217607352895143936 o

Passagiersdrones, alpaca's en zwevende trolleys? 1 april!

maandag 1 april 2019

Ieder jaar rond 1 april brengen luchtvaartmaatschappijen nieuws naar buiten waar je toch een beetje je twijfels bij kunt hebben. Ook dit jaar is het weer raak. Wij hebben de leukste 1 april grappen van airlines en luchthavens voor je op een rijtje gezet!

Per luxe Emirates drone naar je bestemming

Luchtvaartmaatschappij Emirates bracht vandaag het nieuws naar buiten dat haar vloot per april 2020 zal worden uitgebreid met luxe passagiersdrones. Deze drones zouden alleen beschikbaar zijn voor Emirates Skywards Platinum-leden. Stiekem wel een beetje jammer dat dit tóch een 1 april grap bleek te zijn..


(Foto: Emirates)

Alpaca-Lounge op Frankfurt Airport

Ook luchthaven Frankfurt kwam met een opmerkelijk nieuwtje. Zij zouden een heuze Alpaca-Lounge hebben opgezet waar passagiers met vliegangst vlak voor hun vlucht even tijd met de alpaca's konden doorbrengen om zo tot rust te komen.

Nooit meer last van trolleys in het gangpad

Tot slot heeft Etihad Airways dé oplossing gevonden voor passagiers die trolleys in de smalle gangpaden van het vliegtuig willen passeren, om bijvoorbeeld naar het toilet te gaan. De nieuwe trolleys zweven namelijk naar het plafond toe zodra de passagier erlangs moet. Ook dit nieuws was misschien te mooi om waar te zijn..

Wil je op de hoogte blijven van onze blogposts? Volg ons op Facebook en Twitter.


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl