Yource header

Wij verwelkomen ons wereldwijde merk: Yource B.V.! Vaarwel Green Claim B.V.

maandag 7 januari 2019

Vandaag, 7 januari 2019, is een belangrijke dag voor ons: de naam van onze moederbedrijven Green Claim B.V. en Vlucht-vertraagd.nl zijn veranderd naar Yource B.V. We vertellen je graag meer over waarom we onze naam hebben veranderd en wat dit betekent voor jou als (potentiële) klant.

Ons bedrijf is in 2010 opgericht onder de naam Green Claim B.V. en is gevestigd in Nederland. Al behoorlijk snel breidden we uit naar andere landen en hebben we meerdere websites in verschillende talen gelanceerd om passagiers door heel Europa en de rest van de wereld te kunnen helpen. Door deze uitbreiding hebben we nu websites in negen landen. We gebruikten eerder al lokale domeinen, zoals Flight-Delayed.co.uk, Flug-Verspaetet.de en Vol-Retardé.fr, en zullen deze ook blijven gebruiken: op deze manier combineren we ons lokale contact met de best mogelijke service. We transformeren nu naar Yource om een wereldwijd merk te worden. Dit betekent dat we dezelfde kwaliteit service kunnen garanderen over de gehele wereld.

Er zullen verder geen grote veranderingen zijn. Het enige dat verandert, is dat we onze brieven ondertekenen met een andere entiteitsnaam. Verder blijven dezelfde claimspecialisten, met dezelfde werkwijze, je helpen en zullen al onze fantastische juridische partners in alle landen hetzelfde blijven.

De reden waarom we aan dit spannende avontuur zijn begonnen, is dat we ons realiseerden dat soms niet alles gaat zoals gepland tijdens de reis. Yource, ons nieuwe merk, helpt passagiers de persoonlijke ondersteuning en aandacht te krijgen die men mag verwachten wanneer er iets onverwachts gebeurt. We bieden een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

Het veranderen van onze naam lijkt misschien een kleine stap, maar een wereldwijd merk worden, betekent veel meer dan dat. We zullen nu nog harder strijden voor je passagiersrechten dan ooit te voren. Wij zijn er om je te helpen!


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl