DSC02171

THE ONES TO FOLLOW: Yannick & Lesley van Hetisdemerckx

maandag 3 september 2018

We gaan nog vollop door met onze THE ONES TO FOLLOW-reeks en deze week een interview met Yannick (de oprichter) en Lesley (de chief editor) van Hetisdemerckx, een indrukwekkende reisblog met nóg indrukwekkender beeldmateriaal. We interviewden hen om een kijkje te nemen in het reisleven van de twee. Nieuwsgierig? Lees snel verder!


Je wint de loterij en je kunt nu een volle maand reizen, máár je kan maar naar een continent. Welke kies je?
1.    Reis je naar Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika of Zuid-Amerika?

"Zuid-Amerika, aangezien dit continent nog volledig onbekend terrein voor ons is ;)​"

Je mag iemand meenemen op je trip!
2.    Reis je dan toch alleen, met je partner of met vrienden?

"Met mijn trouwe reispartner."

Woohoo, klaar om te gaan! Maar je vlucht is 4 uur vertraagd (of geannuleerd!)
3.    Worst case scenario: wat is je top tip om jezelf te bezig te houden op de luchthaven als je vlucht vertraagd of geannuleerd is (Netflix download, Spotify reisplaylist, slapen, shoppen etc.)?

"Netflix download, oefeningen doen met de weerstandsbanden die standaard in onze handbagage zitten, Spotify reisplaylist, connecties leggen met andere reizigers (soms dezelfde frustratie uiten kan wonderen doen ;D)"

Gelukkig was dit niet je ergste vlucht vertraging ooit, toch?
4. Mijn ergste vertraging (of annulering) ooit was (of ik heb nooit een vertraagde vlucht gehad!)

"Naargelang het aantal vluchten dat wij nemen, mogen we van geluk spreken. We hebben nog nooit een vreselijke vertraging of annulering gehad. Vorige maand werd onze vlucht naar Frankfurt afgelast, maar we konden meteen een vroegere vlucht nemen zodat we onze aansluiting naar Johannesburg nog haalden.

Onze vlucht naar Hannover werd de dag tevoren afgelast. Er werd ook geen alternatief aangeboden, dus zijn we uiteindelijk met de auto gegaan."


Het vliegtuig moet een noodlanding maken en je landt op een onbewoond eiland (ja, de cliché, I know). Wie zit met jou op dat onbewoonde eiland?
5. Ik wil vastzitten op een onbewoond eiland met..

"Mijn partner."

Oké, eindelijk aangekomen (niet op dat onbewoonde eiland, natuurlijk!) Wat is jouw favoriete reisbestemming?
6. Backpacken of een luxueus hotel?

"Persoonlijk vinden wij dit een heel moeilijke vraag. Er zijn zoveel mooie bestemmingen die enorm veel te bieden hebben. Voor ons is het belangrijk dat er een mooie balans is tussen natuur en cultuur. Een plaats die je wat uit je comfort zone neemt en van alles kan bijbrengen.

Backpacken, waarbij je verblijft in deftige accommodaties (airco, privé kamer, dubbel bed, airco, hygiëne en lekker eten) lijkt ons de gulden middenweg.​"

Terugkijkend op alle toffe reizen die je hebt gemaakt, is er eentje het meest memorabel?
7. Mijn favoriete trip ooit was…

"Zuid-Afrika en IJsland. Het landschap en de natuur staat hier centraal en wist ons vanaf de eerste moment te bekoren."


Laten we bloggen over dit avontuur en andere toffe reiservaringen.
8. Mijn blog in een zin gaat over

"Onze reiservaringen gecombineerd met leuke inside tips. De artikels zijn makkelijk geschreven en praktisch opgesteld in de hoop medereizigers te helpen met hun reis!"


Bedankt voor je antwoorden, Lesley! Smaakt dit naar meer? Check dan hun blog  en Instagram voor meer reisinspiratie. We hebben er alvast een paar voor je geselecteerd:

Niet zoveel mazzel gehad als Lesley en Yannick door nooit een vreselijke vertraging te hebben gehad? Misschien kunnen we je leed een béétje verzachten door te vertellen dat je een vergoeding kan ontvangen voor de verloren tijd. Heb je in de afgelopen 2 jaar een vertraging opgelopen van 3 uur of langer? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoeding de kan oplopen tot 600 euro per persoon! Check snel, gratis en vrijblijvend je vlucht via onze claim calculator!

➜ Check direct je vlucht

Benieuwd naar andere reisinfluencers waarvan wij vinden dat je ze móét volgen? Check onze andere interview van onze THE ONES TO FOLLOW-reeks.