Reistip: pak de ochtendvlucht!

woensdag 18 juli 2018

Vlucht-vertraagd.nl heeft deze week een tip voor de vroege vogels onder ons! Wij zijn op onderzoek uitgegaan en een aantal goede redenen gevonden om de vroegste vlucht te pakken! Lees verder voor onze tips.

Ochtendvluchten hebben minder turbulentie

Omdat de lucht koeler is in de ochtend dan in de middag, is de lucht stabieler en hierdoor is er minder kans op onweersbuien en turbulentie. Dit is een voordeel voor als je al niet zo’n held in het vliegtuig bent.

Ochtendvluchten zijn goedkoper

Er is minder vraag naar ochtendvluchten en daarom zijn ze vaak goedkoper dan de vluchten die later vertrekken. Perfecte oplossing voor als je op budget reist en het niet erg vindt om een paar uurtjes slaap op te offeren.

Reistip: pak de ochtendvlucht!

Ochtendvluchten hebben minder vertragingen

Op de vroege ochtend is er minder concurrentie bij vertrek, minder vertragingen en minder drukke landingsbanen. Vaak staan de toestellen al klaar voor vertrek van de avond ervoor en daarom hoeven alleen nog maar de passagiers in te stappen en de bagage worden ingeladen. Dit is niet het geval bij vluchten die later op de dag vertrekken. Dus wil je zo snel mogelijk op je bestemming komen, dan is de ochtendvlucht een uitkomst.

Mocht je ochtendvlucht nu wel vertraging hebben opgelopen, dan ben je bij ons op het goede adres! Wij kunnen je namelijk helpen met het claimen van compensatie voor je vertraagde vlucht. Afhangend van de bestemming waar je heen vliegt, kun je tot €600,- per persoon claimen van de luchtvaartmaatschappij. Check gratis en vrijblijvend je vlucht via onze claim calculator.