Iceland 4 1080x810 World of Wanderlust

THE ONES TO FOLLOW: World of Wanderlust, de wereld door de ogen van Brooke Saward

donderdag 12 juli 2018

Travel brings purpose and meaning back in to your life!

Deze week in ons THE ONES TO FOLLOW feature: World of Wanderlust. Brooke Saward reist nu al best een tijdje de hele wereld over en ze deelt al haar avonturen op haar blog World of Wanderlust en haar Instagram. Dus een een must follow!

She was willing to answer a few questions for us, even though she is halfway around the world at the moment journeying through New Zealand (thank you Brooke and, in all honesty, we are super jealous). If you are looking for some inspiration in order to finally book your next trip, your search is over.

Her desire to discover the world, as stated by herself, has taken Brooke to a plethora of different countries around the world. So we had to start with a fairly direct question:

Je wint de loterij en je kunt nu een volle maand reizen, máár je kan maar naar een continent. Welke kies je?

Reis je naar Azië, Afrika, Europa, Noord-Amerika of Zuid-Amerika?

"Afrika! Sinds mijn eerste bezoek aan dit continent ben ik verliefd geworden op het ontdekken van de verschillende landen en culturen van het continent. Tot nu toe is Botswana mijn favoriet vanwege het wildlife en Zuid-Afrika vanwege het geweldige eten en de lekker wijn in de Cape Winelands."

Je mag iemand meenemen op je trip!

Reis je dan toch alleen, met je partner of met vrienden?

"Mijn beste vrienden. Hoe meer hoe beter!"

Woohoo, klaar om te gaan! Maar je vlucht is 4 uur vertraagd (of geannuleerd!)

Worst case scenario: wat is je top tip om jezelf te bezig te houden op de luchthaven als je vlucht vertraagd of geannuleerd is (Netflix download, Spotify reisplaylist, slapen, shoppen etc.)?

"Ik denk dat een annulering erger is omdat het veel klopeffecten kan hebben op je plannen, maar misschien nog erger is wanneer je lange trip er bijna op zit, maar je bed is nergens in de buurt! Ik kan mezelf wel 6 uur lang bezig houden op een airport."


Gelukkig was dit niet je ergste vlucht vertraging ooit, toch?

Mijn ergste vertraging (of annulering) ooit was (of ik heb nooit een vertraagde vlucht gehad!)

"Ik heb er zoveel meegemaakt! Een vertraging stoort me eigenlijk het meest wanneer ik maar korte tijd op een bestemming te besteden heb waardoor het echt m'n ervaring kan verpesten. Mijn ergste vertraging was onderweg naar Moskou, Rusland voor de eerste keer. Ik was zo benieuwd naar dat land en door de vertraging verloren we 48 uur aan tijd in de stad. Dus ik wil nu héél graag weer terug!"

Het vliegtuig moet een noodlanding maken en je landt op een onbewoond eiland (ja, de cliché, I know). Wie zit met jou op dat onbewoonde eiland?

Ik wil vastzitten op een onbewoond eiland met..

"Bear Grylls."

Backpacken of een luxueus hotel?

"Leren hoe te overleven op een eiland met vrijwel niks!"

Terugkijkend op alle toffe reizen die je hebt gemaakt, is er eentje het meest memorabel?

Mijn favoriete trip ooit was…

"Reizen door Chili naar Patagonia, Atacama Desert en Paaseiland. Ik ken geen ander land zo divers als Chili en het heeft de mooiste landschappen die je ooit zult zien in de wereld."

Laten we bloggen over dit avontuur en andere toffe reiservaringen.

Mijn blog in een zin gaat over…

"Reizen brengt een doel en geeft weer een mening aan het leven!"

Dank je wel voor je antwoorde, Brooke! Leuk om je op deze manier beter te leren kennen! Wil je meer weten over Brooke en haar reizen, bezoek haar Instagram en neem een kijk je op haar blog:

Where to find the best Cherry Blossoms in Paris

Exploring the French Riviera by Vespa

How to do a 48 hour layover in Dubai

Oh! En vergeet niet! Als jij ooit te maken hebt gehad met een vluchtvertraging of annulering (misschien niet zo erg als die van Brooke) dan kan het zo zijn dat je recht hebt op compensatie! Check je vlucht gratis via onze claim calculator.


world of wanderlust top Influencers in Euerope