Kan ik nog een claim indienen bij Vlucht-vertraagd.nl nadat mijn claim is afgewezen? - We’ve got you back!

vrijdag 6 juli 2018

Soms gaat niet alles zoals gepland. En wanneer dat gebeurt, kan de reiswereld een flinke uitdaging zijn. Dit moet veranderen, omdat mensen het recht hebben om de ondersteuning te krijgen die ze verdienen en met respect behandeld te worden. Wij zijn er om je te helpen!

Hi Hanneke, ik had laatst een vertraging met Transavia. Ik heb direct geclaimd voor compensatie, maar deze werd afgewezen op basis van buitengewone omstandigheden. Kan ik alsnog een claim bij Vlucht-vertraagd.nl indienen?

Ja zeker! Het is alsnog mogelijk een claim bij ons in te dienen nadat je claim is afgewezen door Transavia. Luchtvaartmaatschappijen wijzen vaak eerste verzoeken tot compensatie af door te beweren dat je vlucht was vertraagd vanwege buitengewone omstandigheden. Dit is vaak een poging tot het ontmoedigen van het doorzetten van de claim.

Nadat je je claim bij ons hebt ingediend, analyseren we de opties. In sommige gevallen slaan we stappen over op basis van de specifieke omstandigheden en de reactie van de luchtvaartmaatschappij. Via je persoonlijke account kan je het proces en de stappen die Vlucht-vertraagd.nl voor je neemt volgen.

Groetjes,

Hanneke van Vlucht-vertraagd.nl


Hanneke is de Senior Claims Specialist/Medior Paralegal van Vlucht-vertraagd.nl en is verantwoordelijk voor de dagelijkse processen voor onze Nederlandse website.

Meer weten over Hanneke? Check haar Linkedin hier.

Vragen? Leer meer over passagiersrechten hier!