Photo 1507628840570 9a581ff22dbb

Tips om reizen te overleven - golfbal voetmassage

donderdag 7 juni 2018

<p><meta charset="utf-8" /></p><p><strong>Hi! Welkom bij Vlucht-vertraagd&rsquo;s tips om reizen te overleven. Wij delen een nieuwe tip om je ervaring met reizen te verbeteren. Dit keer de tip van de golfbal, een creatieve manier om te ontspannen tijdens je vlucht.</strong></p><p dir="ltr"><strong>Waarom je het nodig hebt</strong></p><p dir="ltr">Reizen per vliegtuig is nou niet bepaald comfortabel. Ondanks dat je de hele vlucht zit, heb je het idee dat je een dag moet bijkomen van langeafstandsvluchten. Dus waarom zou je jezelf niet trakteren als je hele lichaam voelt alsof het langzaam aan het aftakelen is. Geef jezelf daarom een voetmassage met een golfbal: het is makkelijk en het voelt heerlijk ontspannend.</p><p>&nbsp;</p><p dir="ltr"><strong>Hoe werkt het?</strong></p><p dir="ltr">Een voetmassage met een golfbal is heel simpel. We hebben de stappen op een rijtje voor je gezet:<br /> <br /> Benodigdheden: 1 grote sock, een golfballetje en tenminste 1 voet</p><p dir="ltr">Stap 1: Doe je schoenen uit</p><p dir="ltr">Stap 2: Stop het golfballetje in de sok</p><p dir="ltr">Stap 3: Doe je voet in de sok</p><p dir="ltr">Stap 4: Zet je voet op je grond en rol zachtjes met je zool van je voet over de grond</p><p dir="ltr">Stap 5: Geniet van de tijdelijke ontsnapping naar luxe<br /> <br /> Extra tip: Als je je ogen sluit, kun je je focussen op het ontspannende gevoel van de bal op je voet.</p><p>&nbsp;</p><p dir="ltr"><strong>Voordelen</strong></p><p dir="ltr">Jezelf een kleine voetmassage geven kan wonderen doen voor de duur van je vlucht: het is een goede afleiding! Lange vluchten zijn saai en een activiteit als deze om je bezig te houden, maakt de vlucht al een stuk dragelijker. Ook is deze activiteit een goed excuus om je schoenen uit te doen je voeten even te laten ademen en niet te vergeten: het is hartstikke goed voor de spieren van je voeten! Een goede warming up voor je het vele lopen op vakantie.<br /> <br /> En een laatste excuus: het is een prima gespreksstarter tussen jou en de passagier naast je. Wie weet is het een start van iets leuks! Tenzij je juist wil genieten van een rustige vlucht, dan kun je gewoon lekker achterover leunen en genieten van je mini voetmassage.</p>