Vliegtuig rijdt over voet van grondmedewerker

Vliegtuig rijdt over voet van grondmedewerker!?

vrijdag 30 maart 2018

Het is geen 1 april grap. Op Gatwick Airport is er echt een vliegtuig over de voet van een bagagehandelaar gereden. Hoe dat kan gebeuren, is voor ons ook een raadsel! Een voet is toch wel een erg specifiek klein iets om over heen te rijden met een enorme vliegtuigwiel! Desalniettemin lijkt het ons óntzettend pijnlijk en leven we mee met de arme grondmedewerker.

De vlucht liep door het incident 2 uur vertraging op terwijl de inzittenden geen flauw benul hadden van wat er gaande was. Een woordvoerder van Gatwick bevestigde 2 uur later dat de man vast kwam te zitten met zijn voet onder een van de wielen van het vliegtuig. Er is verder niet bekend hoe het met de grondmedewerker aan toe is.. Gevalletje van een buitengewone omstandigheid?