Opmerkelijk: Karon is de enige passagier op de Jet2-vlucht naar Kreta

maandag 30 oktober 2017

Iedereen heeft zo wel z’n eigen associaties met vliegen. De een vindt het een geweldige ervaring en de ander een bron voor irritaties. Deze irritaties worden toch wel vaak gecreëerd door medepassagiers. Geschop tegen je stoel, krijsende kinderen, luidruchtige passagiers.. Noem maar op. Maar het kan ook anders: de Schotse Karon Grieve had namelijk een hele aparte ervaring met vliegen!

De Schotse had een vlucht geboekt van Glasgow naar Kreta, geen hele bijzondere vlucht zou je denken, toch? Maar dit werd uiteindelijk wel een heel uitzonderlijke vlucht toen ze erachter kwam dat ze enige passagier op de vlucht was! Een héél toestel voor haar alleen!

In totaal waren er drie stoelen geboekt, maar de andere twee kwamen nooit opdagen waardoor Karon helemaal alleen naar Kreta werd gebracht. Wat een luxe! Karon kreeg daarom de ultieme vipbehandeling. Niet alleen had ze keuze uit 189 stoelen, ze werd ook nog eens persoonlijk aangesproken door de piloot over de intercom, kreeg een gratis maaltijd, gratis (extra) beenruimte (in de zee van ruimte die ze al had) en bij aankomst kreeg ze haar bagage direct aangereikt vanuit het laadruim.

Doe ons ook maar zo’n privévlucht!