Shutterstock 337122470 reduced

Travel hack #12 : gratis geld

vrijdag 29 september 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Om je vakantie te starten of te eindigen met een vluchtvertraging is natuurlijk nooit een pretje, misschien kan je er wel een slaatje uit kan slaan. Veel reizigers zijn niet op de hoogte van de Europese wetgeving over passagiersrechten en weten dus vaak niet dat ze bij vluchtvertraging of een annulering in aanmerking komen voor compensatie. Dit extra zakcentje wil je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan.

Maar hoe krijg je dit “gratis geld” nu op je rekening? Daar schiet Vlucht-vertraagd.nl te hulp met de nummer 1 travel hack! Wanneer je te maken krijgt met vertraging of een annulering heb je afhankelijk van de reden van vertraging recht op compensatie. Een van de uitzonderingen is bijvoorbeeld dat de luchtvaartmaatschappij zich kan beroepen op overmacht bijvoorbeeld vanwege weersomstandigheden. Wij helpen je graag met het verkrijgen van de vergoeding en het enige wat je hoeft te doen is naar onze website gaan, je vluchtnummer en vluchtdatum invoeren en voilà: wij presenteren je een eerste advies of je recht hebt of niet. Easy peasy lemon squeezy!

Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.