Sunnset 2568790 960 720

Travel hack #11: Post-vakantiedip tips

vrijdag 22 september 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Je leeft helemaal naar het moment dat je op vakantie gaat. Het heerlijke weer, het vrijblijvende en ultieme ontspanning: op vakantie gaan geeft je energie en haalt je uit je sleur. Maar iedereen weet dat de tijd ultrasnel gaat wanneer je het naar je zin hebt en voor je het weet zit je weer je dagelijkse werkzaamheden te doen. Balen! Helaas kunnen we niet elke maand een energie boost halen uit een weekje vakantie, maar om je door de vakantiedip heen te slaan heeft Vlucht-vertraagd.nl een aantal tips voor je!

Onze eerste tip is om zo snel mogelijk je koffer uit te pakken en een was te draaien. Hierdoor kom je weer sneller in je eigen routine.

Nagenieten is natuurlijk niet verboden! Haal daarom herinneringen op door je foto’s en video’s terug te kijken. Of organiseer een avondje met vrienden en familie om samen de foto’s te bekijken. De jaloerse indrukken zullen je vast goed doen en zo houd je je vakantiegevoel nog een beetje langer vast.

Aan de volgende tip wil je misschien niet denken als je net terug bent, maar duik de sportschool is. Naast de extra energie boost, werk je ook in no time die vakantiekilo’s er weer af.

Ook gerechten koken van je vakantieland kan veel goeds doen! Naast dat het ontzettend lekker is, is het ook nog eens een leuke blast from the past om in vakantiesferen te blijven.

En onze laatste tip: plan je alvast volgende vakantie. Dit zorgt ervoor dat je een nieuw avontuur hebt om naar uit te kijken!

Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.