Ad 2462858 960 720

Travel hack #10: bepaal je volgende vakantiebestemming op de luchthaven

vrijdag 15 september 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Je vakantie plannen, een haat-liefdeverhouding bij uitstek. Voor sommigen hun favoriete bezigheid en voor anderen een absoluut zwart gat. Voor de besluiteloze vakantiegangers onder ons bestaan er tegenwoordig reisbureaus die een reis voor je boeken zonder je te informeren over de bestemming. Super leuk en spannend! Maar Vlucht-vertraagd.nl heeft ook een leuke travel hack om je te helpen bij de keuze van je volgende vakantiebestemming.

Travel hack #10: bepaal je volgende vakantiebestemming op de luchthaven

Beeld het volgende in: je bent net terug van vakantie en dat smaakt natuurlijk altijd naar meer. Nog niet besloten waar je op je volgende reis heen wil? Een leuk ideetje is om je volgende vakantiebestemming af te laten hangen van het bestemmingenbord op de luchthaven. De eerste vlucht die als geannuleerd staat aangegeven wordt jouw toekomstige vakantiebestemming! Ben jij een waaghals en durf jij je te binden aan die specifieke bestemming? Het is zeker een manier om uit je comfort zone te stappen!

Deze travel hack is zeker het proberen waard! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.