Inside 2568698 960 720

Travel hack #9: plaatsen in het vliegtuig

vrijdag 8 september 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Door de jaren heen is de beenruimte in vliegtuigen verkleind en zijn de stoelen versmald. Dit maakt vliegen er niet comfortabeler op! Gelukkig kent Vlucht-vertraagd.nl alle ins en outs van reizen per vliegtuig en kunnen we jullie verblijden met deze tip!

Deze travel hack is geschikt wanneer je met z’n tweeën vliegt, maar toch een hele rij stoelen voor jezelf wil hebben. Wanneer je incheckt, kies dan voor een stoel bij het raam en voor een stoel aan het gangpad in dezelfde rij zodat de middelste stoel vrij blijft. Met een béétje mazzel wordt deze stoel niet ingecheckt waardoor jullie de hele rij voor jullie zelf hebben! Hello beweegruimte! Deze hack is natuurlijk geen garantie, want als de vlucht is volgeboekt, heb je niks aan deze tactiek. Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen die alleen reizen, maar met een beetje geluk hebben zij geen zin om tussen twee vreemden in te zitten. Het kan natuurlijk nooit kwaad om deze hack te proberen! En mocht er wel iemand tussen jullie komen in te zitten, dan kan je altijd aan de passagier vragen of hij van stoel wil ruilen zodat jullie alsnog naast elkaar zitten. Zo simpel kan het zijn!

Deze travel hack is zeker het proberen waard, want je verliest er niks mee! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.