Carsharing 1436203 960 720

Travel hack #7: autoverhuur scam

vrijdag 25 augustus 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Ieder land kent zijn eigen normen, waarden en gewoontes en zo heeft ook iedere cultuur een andere manier zakendoen. In het buitenland is het altijd een beetje tricky als het gaat om bijvoorbeeld auto’s huren, omdat je nooit zeker weet of het de normale gang van zaken is. Vlucht-vertraagd.nl deelt graag een travel hack met je die wat euro’s zal besparen op vakantie.
Travel hack #7: autoverhuur scam
Goed verzekerd op reis gaan geeft een stuk geruster gevoel. Als de autoverhuurder je dan ook een verzekering aanbiedt, kan er bijna niks misgaan, toch? Maar let op! Het is namelijk vaak helemaal niet nodig! Die verzekering, zit over het algemeen al in je eigen pakket en is vaak ook geldig voor huurauto’s. De autoverhuurder neemt deze gewoon een op een over. Ook dringen autoverhuurders je erop aan om verzekerd te zijn bij ongelukken (voor lichamelijke letsels), ook in dit geval dekt je zorgverzekering vaak de kosten. Dus even voordat je een auto huurt een belletje naar je eigen verzekeraar om te checken waar je precies voor bent verzekerd en het zal je per dag tientallen euro’s besparen tijdens je vakantie!

Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.