Left row

Travel hack #6: Kies op de luchthaven altijd de linkerrij

vrijdag 18 augustus 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Je vakantie kan beginnen! Je staat bepakt en bezakt op de luchthaven en je wilt het liefst zo snel mogelijk het vliegtuig in om lekker te kunnen ontspannen zodat je relaxt op je bestemming aankomt. Maar helaas moet je eerst nog het door hele proces van inchecken, bagage afleveren, handbagage laten controleren en ga zo maar door. Om snel door alle checks heen te komen, hebben wij een travel hack voor je die het proces wat prettiger maakt.

Kies bij wachtrijen op de luchthaven voor de linkerkant van de rijen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat rechtshandigen, wat 90% van de bevolking is, eerder de neiging hebben om rechts in de rij aan te sluiten. Het kiezen van de rechterkant heeft overigens met je linkerhersenhelft te maken, die verwerkt het rechtergezichtsveld. Pak overal de linkerkant en je zult sneller door alle checks zijn.

Deze hack kan je vakantie een stuk aangenamer maken. Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.