Pictograms 690873 960 720

Travel hack #3: de keuzestress van de juiste openbare wc kiezen

vrijdag 28 juli 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Dit keer delen wij een travel hack waar de smetvrezende reizigers onder ons veel baat bij zullen hebben. We willen graag allemaal geloven dat toiletten op luchthavens brandschoon zijn, maar iedere keer als we een publieke wc inlopen, staan we voor het dilemma welke toilet we moeten kiezen. Achter iedere deur zit een verrassing waar onze neuzen en ogen niet altijd op zijn voorbereid. Dus in plaats dat we onze zintuigen laten worstelen, laten we het vanaf nu over aan de wetenschap!

Uit onderzoek (ja, hier is daadwerkelijk onderzoek naar gedaan) is namelijk gebleken dat de middelste wc het schoonst is. Dat heeft allemaal te maken met het feit dat wij volgens wetenschappers in eerste instantie het eerste hokje kiezen vanwege de weg van de minste weerstand theorie. En als de eerste bezet is, wordt er sneller voor het laatste toilet gekozen dan voor in het midden. We zijn namelijk érg gesteld op onze privacy en stel dat iemand je hoort!

We hopen dat deze travel hack je keuze voor een toilet iets makkelijker heeft gemaakt! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.