Airport 1845302 960 720

Travel hack #2: bespaar geld, neem een leeg flesje mee

vrijdag 21 juli 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Ik gok dat iedereen het wel een keer heeft meegemaakt: je net aangeschafte, ijskoude, verfrissende fles water wordt voor je neus weggegooid bij de handbagagecontrole. Die mag niet mee! Met een klein beetje pijn in het hart en in je portemonnee koop je een nieuwe achter de controle voor het dubbele van de prijs die je voor de douane betaalde. Balen! Maar niet getreurd! Vlucht-vertraagd.nl heeft een simpele travel hack voor je die je hart en portemonnee weer euforisch zullen doen stemmen.

Neem een lege fles of bidon mee! Deze mag namelijk wel gewoon door de controle en bespaart je weer wat geld. Er zijn op iedere luchthaven drinkkraantjes te vinden waarmee je je lege fles kunt vullen. En tegenwoordig zijn waterflessen enorm hip, dus je kan ook nog eens in stijl (en gehydrateerd) het vliegtuig instappen.

Deze hack helpt je een klein beetje geld te besparen! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.