Walking to the gate reduced

Man vergeet echtgenote op luchthaven

dinsdag 2 mei 2017

Wanneer je 47 jaar getrouwd bent en altijd aan elkaars zijde hebt geleefd, kan je ervan uit gaan dat je elkaar niet snel vergeet. Echter de Britse Maurice Hunter kreeg het voor elkaar zijn eigen vrouw te vergeten op de luchthaven. Hij en zijn vrouw hadden een vakantie naar Spanje voor zijn 80e verjaardag cadeau gekregen van hun familie. Wat een leuke en ontspannende vakantie had moeten zijn, leverde al snel een bizarre en spannende situatie op.

De Britse man ging voor het boarden nog even naar het toilet, terwijl zijn vrouw voor de toiletten zou wachten, zodat ze samen konden boarden. Eenmaal terug van het toilet was zijn vrouw nergens te bekennen. Aangezien het boarden reeds begonnen was, ging de Britse man ervan uit dat zijn vrouw reeds in het vliegtuig zat. 

Het stel had aparte stoelen geboekt vanwege de extra beenruimte die de man nodig had, waardoor hij dus niet naast zijn vrouw zat in het vliegtuig. Eenmaal aangekomen in Spanje realiseerde de Britse man dat zijn vrouw helemaal nooit aan boord was gestapt en nog aan het wachten was op London Stansted. De Britse man heeft de eerste vlucht teruggenomen naar Londen, waar hij herenigd werd met zijn woedende echtgenote, die al 10 uur op haar man aan het wachten was.