Man watching video on mobile phone 399955888 reduced

Frustratie #1 in het vliegtuig: de stoelschopper

woensdag 18 januari 2017

Reizen per vliegtuig kan soms heel wat frustraties met zich meebrengen. Vooral wanneer je vlucht vertraagd is, begint je vakantie al met een flinke domper en dan moet de lange reis nog beginnen.. Dus dan hoop je maar op een prettige reis in het vliegtuig, maar ook dan kunnen de frustraties flink oplopen!

Expedia heeft passagiers gevraagd waaraan zij zich het meest ergeren bij medepassagiers en hieruit in voortgekomen dat een passagier die tegen je stoel aanschopt het meest irritant wordt gevonden. Expedia vraagt jaarlijks voor de Airplane Etiquette Study 1000 Amerikanen van achttien jaar en ouder wat hen het meest irriteert tijdens reizen met het vliegtuig. Dat schoppen tegen de stoel als het vervelendst wordt ervaren, is volgens Expedia te verklaren doordat mensen erg gehecht zijn aan hun persoonlijke ruimte.

Hieronder de volledige lijst met irritaties:

1. The Rear Seat Kicker (64%)

2. Inattentive Parents (59%)

3. The Aromatic Passenger (55%)

4. The Audio Insensitive (49%)

5. The Boozer (49%)

6. Chatty Cathy (40%)

7. The Queue Jumper (35%)

8. Seat-Back Guy (35%)

9. The Armrest Hog (34%)

10. Pungent Foodies (30%)

11. The Undresser (28%)

12. The Amorous (28%)

13. The Mad Bladder (22%)

14. The Single and Ready to Mingle (18%)