Shutterstock 287970653

De 3 geheime ingrediënten voor een stressloze vluchtvertraging

maandag 19 september 2016

Je arriveert op de luchthaven en checkt het bord met vertrekkende vluchten en ja hoor, daar staat de gevreesde vertraging van je vlucht. Het aanzicht van de tijd dat je vlucht vertraagd alleen al kan de start van je vakantie flink verpesten. Maar wees niet gevreesd! Breng je bloeddruk omlaag met de 3 geheime ingrediënten van Vlucht-Vertraagd.nl voor een stressloze vluchtvertraging.

  1. Hou je vlucht goed in de gaten

Volg de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven op social media en vooral via Twitter. Airlines en airports worden steeds beter in het updaten van hun passagiers en gebruiken vooral Twitter als medium. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, dus een manier om updates te krijgen is om direct een tweet te sturen. Als je weet wat er gaande is wat de vertraging betreft, scheelt dat weer enorm voor je stresslevel.

  1. Standje comfortabel

Je hebt punt 1 gedaan; je wordt geüpdatet over de laatste informatie en daardoor weet je precies hoe lang je vlucht vertraagd is. Tijd om op zoek te gaan naar een plekje om rustig te gaan zitten. De meeste luchthavens en vooral de wat grotere hebben lounges die per uur rekenen. Deze lounges hebben vaak wat te eten en te drinken en een goede wificonnectie. Doordat je weet hoe lang je vlucht vertraagd is, voorkom je dat je de lounge onnodig lang boekt. Eenmaal geboekt kun je ontspannen en genieten. Je bent tenslotte op vakantie.

  1. Dien je claim vandaag nog in

Als je vlucht meer dan drie uur vertraagd is, dan heb je recht op een compensatie. Wij hier bij Vlucht-Vertraagd.nl zijn gespecialiseerd in het claimen van een compensatie en zijn de kampioenen van passagiersrechten. Zodra je vluchtvertraging de drie uur heeft bereikt, kun je alvast gaan wegdromen over je volgende vakantiebestemming gesponsord door de compensatie gewonnen door Vlucht-Vertraagd.nl.

Dus onthoud goed: blijf kalm en claim je vertraagde vlucht. Een veilige en fijne vlucht toegewenst door Team Vlucht-Vertraagd.nl!