Shutterstock 451406035

Bijzondere extraatjes in hotels

donderdag 10 maart 2016

We willen het misschien niet altijd toegeven, maar als zuinige Nederlanders zijn we altijd erg blij met de heerlijke (gratis) zeepjes en minishampoo's in de badkamer van een hotel. Sommige hotels gaan nog een stapje verder en halen echt álles uit de kast om het hun gasten naar de zin te maken. Wij zetten de bijzondere extra services van een aantal hotels op een rijtje.

Personal styliste

Hotel Landmark Mandarin Oriental in Hong Kong laat u geheel in stijl het pand verlaten. Op de kamer hangt namelijk een Burberry trenchcoat voor u klaar! Uiteraard mag het Burberry parfum daarbij niet ontbreken. Het is zelfs mogelijk om de personal stylist van het hotel in te huren, waardoor u tip top de straten van Hong Kong kunt betreden. Ideaal!

Schilderen maar!

San Miguel de Allande, een kunstenaarsstadje in Mexico, staat bekend om zijn creatievelingen en out of the box denkers. Het Rosewood San Miguel hotel speelt hier dan ook mooi op in. Iedere kamer is uitgerust met een schildersezel, kwasten en flink wat verf. Na een dagje inspiratie opdoen in de stad kunt u lekker losgaan met schilderen in uw eigen hotelkamer.

Knuffelig gezelschap

Vindt u het heerlijk om af en toe met een teddybeer in bed te kruipen? Dan bent u in het Conrad Centennial hotel in Singapore aan het juiste adres. Naast een persoonlijke teddybeer krijgt u bij aankomst een rubberen badeend en kunt u kiezen uit maar liefst vijftien verschillende hoofdkussens, speciaal voor u geselecteerd!

Zeemeermin op aanvraag

Vond u de Disneyfilm Ariël altijd al een fan-tas-tische film? Dan is dit uw kans! U kunt namelijk met een zeemeermin zwemmen in hotel Cheval Blanc St-Barth Isle de France. Ga gezellig op ontdekkingstocht in het zwembad van dit prachtige hotel!