Flight travelling airplane large

Aan boord van de Trump Force One

maandag 22 februari 2016

Dat Donald Trump aardig wat geld te besteden heeft, is algemeen bekend. Een privévliegtuig mag bij zo’n status natuurlijk niet ontbreken. Zijn vliegtuig de TRUMP Boeing 757 (ook wel de Trump Force One genoemd) is het toppunt van luxe.

Verguld met goud

De Trump Force One heeft een badkamer, meerdere slaapkamers, een lounge die nog luxer is dan onze eigen huiskamer en om er nog een schepje bovenop te doen: alles is verguld met goud. In het Amerikaanse tv-programma Mighty Planes werd er een kijkje genomen aan boord van het toestel. Volgens Donald is het toestel een verlenging van het Trump-merk. De Boeing 757 komt uit 1991 en was eerst bedoeld als regulier passagiersvliegtuig voor de Deense chartermaatschappij Sterling. Al gauw (1994) kreeg het toestel een VIP-interieur en sinds 2010 vliegt het in dienst van Trump. 

Benieuwd? Neem hier een kijkje in de Trump Force One.