HACKS NL 4 tickets

Travel hack #4: Boek twee enkele vliegtickets voor de heen- en terugreis

maandag 21 december 2015

Je hebt een vakantiebestemming gekozen en nu is het een kwestie van de beste deal vinden. Maar waar moet je beginnen? Wij delen hacks die je een handje kunnen helpen om zo goedkoop, luxe en makkelijk mogelijk op vakantie te gaan. Deze keer een gouden tip voor het kopen van voordelige vliegreizen!

Voor vliegtickets moet je vaak diep in de buidel tasten, tenzij je weet hoe je slim moet zoeken! Je wil natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen dus na een paar uur zoeken denk je dat je écht de goedkoopste optie hebt gevonden. Maar dan zouden we je aanraden toch nog even deze travel hack te checken…

Travel hack: boek 2 enkele tickets

Het klinkt misschien niet logisch, maar boek eens twee enkele vliegtickets in plaats van één retourticket. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je op de heenreis met één luchtvaartmaatschappij vliegt, en op de terugreis met een andere. Als je op zoek gaat naar goede deals kunnen twee enkeltjes namelijk heel wat goedkoper uitvallen dan een retourticket.

Dit geldt met name voor bestemmingen zoals Londen, Parijs en Barcelona, omdat op deze bestemmingen veel verschillende airlines vliegen. Hierdoor heb je ook nog eens meer speling in het kiezen van verschillende tijden. Bij retourtickets zit je namelijk vaak gebonden aan vaste tijden die jou misschien wel helemaal niet goed uitkomen. Daarnaast vliegt een andere luchtvaartmaatschappij misschien ook wel van kleinere en goedkopere vliegvelden net buiten de stad.

Goedkoper vliegen en meer keuzevrijheid dus met deze hack! Houd Vlucht-Vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen!