Seats 519002 640

Dementerende vrouw vergeten na landing vliegtuig

maandag 23 november 2015

Dolores Runnels heeft onlangs een aardig avontuur meegemaakt op een vlucht van Southwest Airlines. De demente oude dame was vergeten door het cabinepersoneel en had zelf niet door dat ze moest uitstappen na landing van haar vlucht. Vervolgens is Dolores meegereisd naar de volgende bestemming.

De licht dementerende, 82-jarige Dolores Runnels heeft een aardige omweg met het vliegtuig gemaakt naar haar eindbestemming. Haar initiële vlucht met Southwest Airlines van Dallas naar Greenville was gewoon volgens het vliegschema verlopen. Dolores is alleen in haar stoel blijven zitten na de landing, en de crew had vervolgens niet meer door dat de oude dame nog in het vliegtuig zat. Dolores heeft veertien uur in het vliegtuig doorgebracht, terwijl haar vlucht maar vier uur duurde. Bij aankomst in Greenville stroomden de nieuwe passagiers weer binnen en Dolores vloog mee van Baltimore naar Chicago, en weer terug naar Greenville.

In Greenville zat dochter Allega ondertussen ongeduldig te wachten, want haar moeders bagage kwam wel binnen, maar haar moeder zelf was nergens te bekennen. Allega had voorafgaan aan de vlucht de airline gemaild met de melding dat haar moeder dement was en dat ze begeleiding nodig had. Dit is kennelijk niet helemaal goed doorgekomen. De luchtvaartmaatschappij heeft inmiddels haar excuses aangeboden aan Dolores en haar familie.