Parliament 534974 640

Tien vreemde feitjes van over de hele wereld

donderdag 8 oktober 2015

Dat wij ’s ochtends onze boterham besprenkelen met hagelslag is voor ons de normaalste zaak van de wereld, maar voor buitenlanders volslagen gekkigheid. Maar de onderstaande feitjes móeten ze haast wel gek vinden in eigen land.. Toch? Lees verder voor tien vreemde en leuke feitjes van over de hele wereld.

#1 In Israël wordt u vervolgd als u zondags in uw neus peutert. Goed om te weten dat u maandag tot en met zaterdag veilig bent om in uw neus te peuteren!#2 Bent u gek op bier en bananen? Goed nieuws; in het oosten van Afrika kunt u een biertje krijgen gebrouwen van bananen. Lijkt ons hartstikke lekker!#3 Oké, we maken ons er allemaal schuldig aan; we zijn op vakantie en we horen te genieten van de omgeving, maar we zijn toch heel benieuwd naar wat er zich op het thuisfront allemaal afspeelt. Boek een ticket naar Niue! Het kleine Polynesisch eiland heeft gratis Wi-Fi; OVERAL!#4 Ooit opgevallen dat Groenland zich heeft gekwalificeerd voor het WK? Nee, ons ook niet. Hoe graag Groenland het ook zou willen, het land kan zich niet bij FIFA aansluiten, omdat er geen gras groeit.#5 In Mexico een manier is bedacht om alcohol te veranderen in diamant. Vooral tequila heeft er de goede samenstelling voor. Vandaar dat de Mexicanen er zo dol op zijn!#6 In Frankrijk heeft de regering de tijd genomen om een wet op te stellen die zegt dat inwoners een varken niet Napoleon mogen noemen.#7 Zorg dat u het juiste schoeisel heeft in Capri, Italië want het is daar illegaal om schoeisel te dragen dat te veel geluid maakt. Meerdere toeristen zijn opgepakt omdat hun teenslippers teveel lawaai maakten!#8 In Tuszyn, Polen is Winnie the Pooh verboden op speelplaatsen. Hij wordt gezien als ongepast voor kinderen vanwege z’n korte rode shirtje en zijn dubieuze seksualiteit. Arme Pooh..#9 Hoe ze dit te weten zijn gekomen, werkelijk waar géén idee, maar in Londen hebben 80% van de lieveheersbeestjes SOA’s.#10 En nu we het toch over Engeland hebben; waag het niet om dood te gaan in the Houses of Parliament, het paleis van het Britse parlement. Het is namelijk illegaal om daar te overlijden.