Tickets naar Ibiza en parkeren

Lang Parkeren bij Schiphol, voordelig en betrouwbaar!

donderdag 18 juni 2015

Al jaren vecht de parkeerbranche rondom Schiphol tegen een negatief imago. Auto's die in wijken geparkeerd worden, kilometerstanden die na terugkomst niet kloppen, beschadigingen en vooral weinig service tegen een hoge prijs. Helaas is dit bij sommige partijen nog steeds de standaard en moeten kwalitatieve partijen hieronder lijden.

Parkeren dichtbij Schiphol

Met ruim 40 secundaire parkeergelegenheden naast uiteraard Schiphol Smart Parking is het voor de consument erg lastig om een juiste maar voordelig en betrouwbare keuze te maken. Het is daarom verstandig om je eerst goed in te lezen en verschillende reviews te raadplegen. Daarnaast is het ook goed om je eigen wensen en reisgedrag af te stemmen op de uiteindelijke parkeerplaats. Prijzen kunnen erg verschillen en de locatie van de parkeerplaats kan soms een uur reistijd schelen.

Voor meer tips voor parkeren dichtbij kunt u bij verschillende vergelijkers terecht zoals parkerendichtbijschiphol.nl. Hier vindt u een onafhankelijk advies over parkeergelegenheden rondom Schiphol waarbij prijs/kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.