Vrouw mag suïcidale echtgenoot niet bellen vanuit vliegtuig

woensdag 3 juni 2015

Een Amerikaanse vrouw die op een vlucht van Southwest Airlines zat, ontving vlak voor vertrek een verontrustend berichtje van haar echtgenoot. De man stuurde een bericht waarin hij duidelijk maakte dat hij zelfmoord wilde plegen. De vrouw wilde haar man bellen, maar de bemanning van het toestel stond dit niet toe.

Het toestel stond al op het punt van vertrekken dus een stewardess wees de vrouw op het feit dat ze haar telefoon moest uitzetten. Toen het vliegtuig opsteeg, vroeg de vrouw bijstand aan een ander bemanningslid, maar deze gaf aan dat ze de piloten niet kon storen tijdens de vlucht.

Vervolgens heeft de passagier de rest van de vlucht huilend doorgebracht. Nadat het toestel weer op de grond stond, belde de vrouw direct de politie. Maar toen de vrouw thuis arriveerde, stonden politieagenten haar op te wachten omdat haar echtgenoot inmiddels overleden was.