Time

Billentikker stewardess opgepakt

donderdag 8 januari 2015

time

Een 23-jarige vrouw heeft afgelopen zondag te diep in het glaasje gekeken voorafgaand aan haar vlucht. Ze is vervolgens opgepakt omdat ze tijdens de vlucht maar op de billen van stewardessen bleef slaan.

De billentikker vloog die dag samen met haar partner van Faro (Portugal) naar Southend (Engeland). De vlucht had vertraging en de vrouw besloot toen samen met haar partner (42) nog een drankje te drinken in een bar op de luchthaven. Uiteindelijk stapten de passagiers, inmiddels dronken, het vliegtuig in. Ze zorgden daar voor de nodige opschudding. Zo werd het cabinepersoneel uitgescholden, maar ook werden de voorbijgaande stewardessen en stewards op de billen getikt.

Uiteindelijk is het duo aangehouden wegens het in gevaar brengen van andere passagiers, zo meldt the Daily Mail. Wij raden daarom toch andere vormen van afleiding aan indien je tijd op het vliegveld moet overbruggen..