Bluesmart Laptop and i Pad

Verbind je koffer met je smartphone

maandag 27 oktober 2014

Er is weer een nieuw hebbedingetje op reisgebied: de Bluesmart Suitcase. Deze koffer is verbonden met je telefoon door middel van bluetooth. Zo kun je je koffer bijvoorbeeld op afstand op slot zetten.

Bluesmart Laptop and iPad

De Bluesmart Suitcase gaat zelfs automatisch op slot als je hem ergens laat staan of als je te ver uit de buurt bent. Zo ben je dus ook gelijk van dat gedoe met die sloten af; je gebruikt gewoon je smartphone! Maar ook de locatie van jouw koffer kun je gemakkelijk checken, mocht je hem kwijt zijn of is hij gejat? Je vindt hem zo.

De koffer is volledig waterdicht dus is ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld je laptop of tablet. Er is overigens ook een apart vak voor deze producten in de koffer te vinden. En om het nog mooier te maken: er zit ook een accu in de koffer waarmee je jouw smartphone, laptop en tablet mee kunt opladen. Dit komt goed uit als je lang onderweg bent.

Maar het wordt nog gekker: de koffer bevat ook een weegschaal. Hiermee kun je altijd overal controleren hoe zwaar je koffer is. Ideaal dus! Helaas zit er wel één minpuntje aan: de Bluesmart weegt van zichzelf al vier kilo... Als je dus van plan bent een totaal nieuwe garderobe aan te schaffen op vakantie is het misschien raadzaam een lichter exemplaar mee te nemen. De koffer is uiteraard ook niet de goedkoopste, dus als je maar één keer per jaar op reis gaat is het misschien niet helemaal rendabel als investering.

Het filmpje van de Bluesmart Suitcase: