Cabinepersoneel 'liken'?

vrijdag 23 mei 2014

Een applicatie waarmee je na afloop van je vlucht het cabinepersoneel kunt beoordelen door middel van een ‘klik-app’. Dit idee kwam van Camiel Eurlings. De KLM-crew is er nu al fel op tegen, zo bleek deze week. Toch zou deze applicatie een effectieve manier kunnen zijn om luchtvaartpersoneel direct na de landing te kunnen beoordelen.

Eurlings wil met deze applicatie de dienstverlening aan boord van het vliegtuig verbeteren, maar het KLM-personeel blijkt hier geen behoefte aan te hebben. Dit mogelijk uit angst voor ontevreden en wraakzuchtige passagiers. Uiteraard zou het oordeel van de klant niet iets moeten zijn waar het personeel bang voor is; het kan het personeel alleen maar verder helpen en de service verbeteren.

Misschien een handige applicatie voor reizigers die vaak met het vliegtuig reizen. Wat vinden jullie, een goede toevoeging of niet zo?