Puppy

Puppy braakt opgegeten vakantiegeld intact uit!

zaterdag 10 mei 2014

Een smakelijk verhaal: een hond uit Engeland heeft afgelopen zomer het vakantiegeld van zijn baasjes opgegeten en vervolgens weer intact uitgebraakt.

De baasjes van het beestje, Donnah Dear en Ben Lawson, waren aan het inpakken voor hun vakantie naar Spanje. Ze kwamen tot de ontdekking dat hun 400 pond aan vakantiegeld ineens verdwenen was. “We bedachten dat onze hond Murphy het geld moest hebben opgegeten”, aldus Donnah.

Donnah, Ben en hun twee zoons zijn vervolgens gewoon op vakantie gegaan zonder het opgegeten bedrag. Maar eenmaal bij de gate op de luchthaven aangekomen, kregen ze een belletje van Donnah’s moeder. Haar moeder paste op de zeven maanden oude pup. Het beestje had een groot deel van het geld weer uitgebraakt!

Donnah en Ben zijn na afloop van de vakantie met het geld naar de bank gegaan om het bedrag te storten. “Het geld was gehavend en plakte aan elkaar, maar toch stortte de bank het geld op onze rekening”.

Maar pup Murphy heeft er helaas niks van geleerd, hij at namelijk een paar dagen later een sok op waarna hij met spoed geopereerd moest worden. “Murphy is onze eerste en laatste hond, hij eet alles en we weten niet wat we eraan moeten doen”.

puppy