Vlucht Delta Airlines afgebroken wegens vechtend echtpaar

dinsdag 11 maart 2014

Gisteravond heeft een bruidegom op de vlucht Atlanta-Costa Rica een dusdanige ruzie met zijn kersverse echtgenote gemaakt, dat de piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Airlines zich genoodzaakt zag een voorzorgslanding te maken op de Kaaimaneilanden.

Het pasgetrouwde stel, dat op weg was naar Costa Rica voor hun huwelijksreis, kreeg het onderweg met elkaar aan de stok en maakte er een schaamteloze vertoning van. Toen het vliegtuig eenmaal veilig was geland, werd de beschonken bruidegom zonder pardon gearresteerd. Merkwaardig genoeg heeft de bruid de huwelijksreis gewoon voortgezet en is zij dus zonder echtgenoot naar Costa Rica vertrokken.

Voorzorgslanding wegens dronken passagier

Het is niet de eerste keer dat een piloot van Delta Airlines een voorzorgslanding heeft moet maken vanwege het gedrag van een passagier. Enkele weken geleden had een vrouw op de vlucht Baltimore-Salt Lake City iets te diep in het glaasje gekeken, met als gevolg dat de piloot besloot de vlucht af te breken.

Een jaar geleden plaatsten we tevens een soortgelijk bericht van een dronken passagier die uit het niets op andere passagiers begon te spugen en schreeuwde dat het vliegtuig zou neerstorten. Deze man werd uiteindelijk door andere passagiers overmeesterd en aan zijn eigen stoel vastgebonden.