Ufo 146685 640

Airbus A320 wijkt uit voor 'UFO' boven Heathrow

donderdag 9 januari 2014

Volgens het Britse nieuwsblad The Telegraph is een Airbus A320 afgelopen zomer vlakbij het Britse vliegveld Heathrow bijna in botsing gekomen met een UFO. Volgens de gezagvoerder van het vliegtuig zou de UFO, die de vorm van een zilverkleurige rugbybal zou hebben gehad, op slechts enkele meters van het vliegtuig voorbij zijn geraasd.


Om een crash met de ‘UFO’ te voorkomen besloot de piloot onder het vliegende object door te duiken. Autoriteiten hebben het voorval onderzocht, maar tot op heden is de UFO nog niet teruggevonden.

Ook in Argentinië schijnen piloten regelmatig uit te wijken voor vreemde objecten in het luchtruim. Uit angst voor sancties van luchtvaartmaatschappijen maken piloten hier bijna geen melding van, maar feit is dat piloten hier regelmatig psychologische hulp voor zoeken. In 1985 zouden tevens verschillende UFO’s in het luchtruim van Buenos Aires zijn gesignaleerd.

Is het een 'broodje aap'-verhaal of zijn er wel degelijk UFO's in ons luchtruim? Tot op heden zijn er nog geen bewijzen gevonden, maar het zal de gemoederen altijd bezig blijven houden!

ufo-146685_640