Shopping car

Maak van je eigen auto een winkelwagen!

dinsdag 30 juli 2013

Na een heerlijke vakantie in het buitenland kom je weer helemaal uitgerust aan op Schiphol. Je zit nog helemaal in de vakantiesferen en blijft daar het liefst ook nog een tijdje in. Je zit dan ook totaal niet te wachten op stress of de welbekende sleur. Helaas ontkom je er niet aan want boodschappen doen staat vaak bovenop het lijstje van taken bij terugkomst thuis en dit levert vaak al een hoop stress op.

Pick Up Point

Shopping car

Daarom komt Schiphol nu met iets nieuws zodat je heerlijk relaxed aankomt en niet meer hoeft te denken aan alle boodschappen: het AH Pick Up Point. Terwijl jij nog lekker met een cocktail uitgestrekt op een strandstoel ligt te genieten van de zon kun je ondertussen alvast alle boodschappen voor thuis bestellen. Je kunt dit gewoon online doen: de Albert Heijn doet dan de boodschappen voor jou en je komt ze ophalen wanneer jou dat uitkomt, ideaal! De boodschappen worden zelfs voor je in de auto gezet bij het ophaalpunt. Gelukkig heeft het Pick Up Point ruime openingstijden zodat je ook niet hoeft te haasten op het vliegveld. Het is namelijk van maandag t/m zaterdag geopend van 06.30 tot 00.00.

Meerdere Pick Up Points

Heb je geen vakantieplannen maar lijkt je dit evengoed enorm handig? Bekijk dan de site voor andere adressen, want er zijn nu al meerdere Pick Up Points en er zullen in de toekomst zelfs meer openingen volgen.