HACKS NL 4 tickets

WC voor honden op vliegveld San Diego

maandag 24 juni 2013

Het zal je maar gebeuren! Je bent met je hond op het vliegveld en doordat alles zo lang duurt begint de nood voor het arme beestje erg hoog te raken... Dit kan voor problemen zorgen, maar op het vliegveld van San Diego zal dit voortaan niet meer gebeuren! Honden kunnen daar vanaf nu namelijk gebruik kunnen maken van een heus toilet.

De toiletten waar je trouwe viervoeter gebruik van kan maken bevinden zich op het vliegveld gewoon naast de normale toiletten, en is voorzien van alle gemakken, zowel voor de hond als voor het baasje. Zo kan de hond gebruikmaken van een gazon, en er is voor zijn baas de mogelijkheid om even fris de handen te wassen. Het is dus niet meer nodig om moeilijk te doen met een plastic zakje en hard op zoek te gaan naar een plekje buiten.

Het vliegveld van San Diego is overigens niet het eerste vliegveld waar het mogelijk is om gebruik te maken van het hondentoilet. De vliegvelden van New York, Chicago Dulles, Los Angeles, Washington DC en O’Hare houden al langer rekening met reizende baasjes.

dog-99214_640