Luchtvaartmaatschappij Virgin aangeklaagd na wc-incident

zaterdag 4 mei 2013

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Virgin is aangeklaagd voor 500.000 dollar (380.000 euro). Waarom? Het euvel begon met het bestellen van een drankje. De Amerikaan Salvatore Bevivino (wat hilarisch genoeg ook nog zoiets betekent als 'jonge man die doorslaat en veel drinkt') wilde een drankje bestellen, echter dat moest volgens het vliegtuigpersoneel via touchscreen. Bevivino weigerde dat want hij wilde persoonlijke service.

Toen het vliegtuig geland was, werd hij gearresteerd en een aantal uren vastgehouden voor het niet doorspoelen van het toilet en voor zijn scheldpartijen. Bevivino zegt zelf wel het toilet te hebben doorgespoeld en geeft aan dat de scheldpartijen niet gericht waren op het vliegtuigpersoneel.

Bevivino heeft Virgin America nu voor 500.000 dollar ofwel 380.000 euro aangeklaagd, omdat hij zich beledigd voelt en sinds het voorval last heeft van angstaanvallen en stress.