Maasticht Airlines

Vluchten Maastricht Airlines uitgesteld

dinsdag 16 april 2013

Passagiers van de nieuwe luchtvaartmaatschappij Maastricht Airlines moeten nog even geduld hebben. De eerste vlucht zou plaatsvinden op 1 mei, maar is nu uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

We meldden hier al eerder dat Maastricht airlines aanvankelijk zal vliegen op Amsterdam, Berlijn en München, met daarbij later mogelijk nog Kopenhagen, Parijs en Londen als bestemmingen. De eerste vlucht van Maastricht Airlines is nu helaas uitgesteld omdat de levering van het eerste vliegtuig, een 'Fokker 50', vertraging heeft opgelopen. Maastrichtenaren die een keer de hoofdstad willen bezoeken zonder uren in de trein te zitten zullen dus nog even moeten wachten, en dat geldt andersom natuurlijk ook voor de randstadbewoners die af willen dalen naar het zuiden van ons land.

Heb je een vlucht geboekt bij Maastricht Airlines, houd dan goed hun website in de gaten. "Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk toestellen beschikbaar te hebben en zodoende met het uitvoeren van de vluchten te kunnen starten," aldus Hamid Kerboua, CEO van Maastricht Airlines.

Maasticht Airlines