Ben koorengevel Z Tc Zus Yqtxg unsplash

Vlucht-Vertraagd.nl brengt Schiphol Report uit: Schiphol chaos van 2022 en verwachtingen voor 2023

donderdag 29 juni 2023

Vlucht-Vertraagd.nl markeert het 1-jarig bestaan van Schiphol Chaos met het uitbrengen van het Schiphol Report, dat waardevolle inzichten en voorspellingen voor de toekomst biedt.

Schiphol Rapport: Onthulling van de chaos

Na de chaos op Schiphol in de zomer van 2022 horen we toenemende zorgen van passagiers over de hele wereld voor de zomer van 2023. Met dit rapport willen de experts van Vlucht-Vertraagd.nl een licht werpen op de verstoringen en uitdagingen die passagiers, luchtvaartmaatschappijen en luchthavenautoriteiten ervaren, terwijl ze ook inzicht geven in de verwachtingen voor Schiphol in 2023.

Wat zijn de belangrijkste conclusies?

  • Tussen 2019 en 2022 steeg het aantal geannuleerde vluchten op Schiphol Airport met een alarmerende 350%, wat gevolgen had voor de reputatie van de luchthaven en de ervaring van de passagiers
  • Het Schiphol Rapport identificeert het einde van de pandemie, onderbezetting en stakingen als primaire factoren die bijdragen aan de chaos.
  • Vooruitkijkend naar 2023 voorspelt het rapport de mogelijkheid van verdere chaos, vooral tijdens het zomerseizoen.
  • Factoren zoals personeelstekort, stakingen, vloot tekort en potentiële veiligheidsrisico's worden genoemd als mogelijke oorzaken voor lange wachtrijen op Schiphol in 2023.

Meer weten? Download het volledige Schiphol rapport voor een uitgebreid inzicht in de chaos op Schiphol in 2022 en de verwachtingen voor 2023.

Claim Schiphol Airport schadevergoeding met Vlucht-Vertraagd.nl

Passagiers die te maken hebben gehad met vertragingen of annuleringen op Schiphol kunnen recht hebben op compensatie en/of volledige restitutie van het ticket. Bij Vlucht-Vertraagd.nl helpen we reizigers hun rechten te doen gelden en compensatie te claimen voor vluchtverstoringen.

Ons team van ervaren juridische professionals helpt reizigers bij het begrijpen van hun rechten, het verzamelen van de benodigde documentatie en het indienen van claims namens hen.

Claim Schiphol compensatie