AtlasGlobal schrapt opnieuw vluchten naar Schiphol

woensdag 8 januari 2020

Voor de tweede keer in korte tijd heeft de Turkse luchtvaartmaatschappij AtlasGlobal vluchten gestaakt tussen Schiphol en Istanbul Airport. Alle vluchten tot en met 12 januari zijn geschrapt, en het is nog onzeker of de lijndienst daarna terugkeert. Op de website van de maatschappij is het niet langer mogelijk om vliegtickets naar Amsterdam te boeken.

AtlasGlobal

Het in Istanbul gevestigde AtlasGlobal vliegt naar 17 binnenlandse en internationale bestemmingen, waaronder punten in Georgië, Iran, Irak, Moldavië, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en Oekraïne. Ook voert de Turkse maatschappij vluchten uit naar Schiphol Airport en luchthaven Charles de Gaulle in Parijs.

Financiële problemen

In de laatste maanden van 2019 werd bekend dat AtlasGlobal er financieel niet al te best voor staat. Alle vluchten van de luchtvaartmaatschappij werden tot 21 december 2019 geschrapt, wegens 'herstructurering' door financiële problemen. Sindsdien werden er dagelijks vluchten naar Schiphol uitgevoerd met een Airbus A321 of A330.

Luchtvaartmaatschappij geeft geen gehoor

Bij de luchtvaartmaatschappij is er niemand meer bereikbaar die meer informatie over de situatie kan verschaffen. Op social media laten veel gedupeerde passagiers weten dat ze problemen ervaren met het bereiken van het callcenter.AtlasGlobal schrapt opnieuw vluchten naar Schiphol

Gedupeerd door een geannuleerde vlucht?

Was jouw vlucht van AtlasGlobal of een andere lucht vertraagd of geannuleerd door AtlasGlobal of een andere luchtvaartmaatschappij? Dan heb je mogelijk recht op een schadevergoeding. Wil je gelijk zien of je in aanmerking komt voor compensatie? Check dan snel, gratis én vrijblijvend jouw vlucht in onze claimcalculator!

➜ Check jouw vlucht

Ervaringen van klanten