60-jarig jubileum van LOT Polish Airlines op Schiphol Airport

donderdag 13 juni 2019

Op 1 juni 2019 was het precies 60 jaar geleden dat LOT Polish Airlines voor het eerst op Schiphol landde. Door middel van een video feliciteert de Amsterdamse luchthaven de Poolse luchtvaartmaatschappij met deze mijlpaal.

Een van de oudste luchtvaartmaatschappijen

LOT Polish Airlines werd op 29 december 1928 opgericht, met haar eerste vlucht op 1 januari 1929. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat momenteel uit 70 vliegtuigen, waaronder vijf Boeing 737 MAX 8's en veertien Dreamlines. LOT is een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en vliegt naar zo'n 60 bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Azië.

LOT Polish Airlines vlucht vertraagd? Claim compensatie!

Was jouw vlucht met LOT Polish Airlines vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heb je vaak recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot wel € 600,- per persoon! Wij vertellen je graag hoeveel jij vergoed kunt krijgen voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht en wat je precies moet doen om jouw vergoeding te claimen. Wil je snel zien of je recht hebt op een vergoeding voor de vertraging van jouw vlucht? Dat kan gemakkelijk door gebruik te maken van onze claimcalculator!

➜ LOT vlucht vertraagd? Check jouw recht op compensatie!