Wizz Air verdubbelt aantal vluchten tussen Wenen en Eindhoven

donderdag 6 juni 2019

Hongaarse low-cost maatschappij Wizz Air heeft gemeld haar activiteiten op de luchthaven van Wenen te gaan uitbreiden. Naast een zesde toestel zal de airline tegen het einde van het jaar ook uitbreiden naar zes nieuwe bestemmingen. Door de uitbreiding van het netwerk zal het aantal vluchten tussen Wenen en Eindhoven worden verdubbeld. 

Twee keer zo vaak tussen Eindhoven en Wenen

Momenteel vliegt de Centraal-Europese luchtvaartmaatschappij nog twee keer per week, op maandag en vrijdag, tussen Vienna International Airport en Eindhoven Airport. Tegen het einde van 2019 zal dit aantal verdubbeld worden.

Zes nieuwe bestemmingen

Halverwege december zal er een zesde Wizz-toestel op de Weense basis worden gestationeerd. Met de komst van dit toestel, een Airbus A321, worden zes nieuwe bestemmingen aan het netwerk van Wizz Air toegevoegd. Vanaf 28 oktober vliegt de airline naar Chisinau en in de loop van december zal er worden gevlogen naar Oslo, Alicante, Bremen, Napels en Porto.

Wizz Air vlucht vertraagd of geannuleerd? Check jouw recht op een vergoeding!

Is jouw vlucht van of naar Eindhoven Airport met Wizz Air vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Vlucht-Vertraagd.nl helpt je graag bij het indienen van jouw claim! Wij werken op basis van no cure no pay en ontvangen alleen een success fee van 25% als de luchtvaartmaatschappij jouw vergoeding heeft uitbetaald. Benieuwd op hoeveel vergoeding jij recht hebt? Check jouw vlucht in onze claimcalculator!

➜ Check jouw vlucht