Eurowings breidt netwerk uit naar Sarajevo

maandag 3 juni 2019

Eurowings heeft haar netwerk uitgebreid met vluchten tussen Berlijn Tegel Airport en Sarajevo International Airport. De Lufthansa-dochtermaatschappij zal vanaf 3 juni twee keer per week vluchten uitvoeren naar de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina.

Uitbreiding naar Oost-Europa

De vluchten worden het hele jaar uitgevoerd op maandag en vrijdag, met een Airbus A319. De duur van de vlucht neemt ongeveer twee uur in beslag. Met de komst van deze nieuwe route wordt het aantal bestemmingen in Oost-Europa voor Eurowings verder uitgebreid. De vliegmaatschappij heeft ook al verbindingen met Split, Dubrovnik en Zagreb in Kroatië.

Vliegveld midden in Sarajevo

Het bijzondere aan de luchhaven van Sarajevo is dat deze letterlijk in het midden van de stad ligt. In de video hieronder zie je hoe een Boeing 737 op het vliegveld landt.

Eurowings vlucht vertraagd of geannuleerd? Check jouw recht op een vergoeding!

Is jouw vlucht naar of van Sarajevo met Eurowings vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Benieuwd op hoeveel vergoeding jij recht hebt? Check jouw vlucht in onze claimcalculator en dien je claim in bij Vlucht-Vertraagd.nl!

➜ Check jouw recht op compensatie