KLM start met non-stop vluchten tussen Amsterdam en Las Vegas

woensdag 29 mei 2019

KLM vliegt vanaf 6 juni non-stop tussen Amsterdam en Las Vegas in de Amerikaanse staat Nevada. In september 2018 werd al aangekondigd dat KLM vanaf deze zomer een non-stop lijndienst tussen Schiphol en de gokstad zou gaan uitvoeren. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft besloten om deze nieuwe lijndienst door te trekken naar het winterseizoen.

De eerste rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Las Vegas vindt op 6 juni plaats. In eerste instantie wordt de lijndienst twee keer per week uitgevoerd. De frequentie zal vanaf juli omhoog gaan naar drie keer per week en dit aantal zal ook in de winter, met uitzondering van februari, worden gehandhaafd.

Eerste non-stop verbinding met Las Vegas

Las Vegas was een van de laatste grote Amerikaanse steden zonder rechtstreekse verbinding met Amsterdam Schiphol Airport. Hiervoor waren reizigers genoodzaakt om over te stappen in Londen of de Verenigde Staten. Op de route zal een Boeing 787-9 Dreamliner worden ingezet. Dit toestel biedt plaats aan 30 passagiers in Business Class, 48 in Economy Comfort en 216 in Economy Class.

Vluchtschema Amsterdam (AMS) - Las Vegas (LAS)

De vliegmaatschappij zal gedurende het hele jaar naar Las Vegas vliegen. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

 Vluchtnummer  Vertrek Aankomst
 KL 635 12:30 vanaf AMS 14:15 in LAS
 KL 636 16:05 vanaf LAS 11:05 (+1) in AMS


KLM vlucht vertraagd of geannuleerd? Check jouw recht op een vergoeding!

Is jouw vlucht van of naar Las Vegas met KLM vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Wij werken op basis van no cure no pay en ontvangen alleen een success fee van 25% als de luchtvaartmaatschappij jouw vergoeding heeft uitbetaald. Benieuwd op hoeveel vergoeding jij recht hebt? Check jouw vlucht in onze claimcalculator!

➜ Check jouw vlucht