KLM verhoogt aantal vluchten naar India

maandag 20 mei 2019

Komende winter verhoogt KLM het aantal vluchten tussen Schiphol en bestemmingen in India. De luchtvaartmaatschappij speelt hierbij in op het gat dat is ontstaan door het wegvallen van partner Jet Airways.

KLM zet grotere vliegtuigen in

KLM zal vanaf de luchthaven in Amsterdam vaker en met grotere vliegtuigen naar Delhi en Mumbai vliegen. Vanaf eind september wordt de dagelijkse route tussen Schiphol en Delhi, die momenteel door een Boeing 787-9 Dreamliner wordt uitgevoerd, drie keer per week vervangen door de Boeing 787-10 en vier keer per week door de Boeing 777-200. Het aantal vluchten naar Mumbai gaat omhoog van drie naar vijf vluchten per week, uitgevoerd met een Boeing 787-9.

KLM vliegtuig, KLM 787, KLM Amsterdam

KLM profiteert van groeimarkt India

Volgens KLM-topman Harm Kreulen is het verdwijnen van Jet Airways, dat 21 vluchten per week uitvoerde van Schiphol naar Bangalore, Delhi, Mumbai en Toronto, een groot verlies. India is een groeimarkt, waar KLM graag van wil profiteren.

Vlucht met KLM vertraagd of geannuleerd? Check jouw recht op een vergoeding!

Is jouw vlucht van Schiphol Airport met KLM naar India vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Wij werken op basis van no cure no pay en ontvangen alleen een success fee van 25% als de luchtvaartmaatschappij jouw vergoeding heeft uitbetaald. Benieuwd op hoeveel vergoeding jij recht hebt? Check jouw vlucht in onze claimcalculator!

➜ Check jouw vlucht