Corendon opent nieuwe basis op luchthaven Keulen-Bonn

woensdag 15 mei 2019

Corendon Airlines heeft er sinds vrijdag 10 mei een nieuwe basis in Duitsland bij. De vliegmaatschappij stationeert een Boeing 737-800 op luchthaven Keulen-Bonn. Met dit toestel zal de maatschappij naar elf populaire vakantiebestemmingen in Zuid-Europa, Egypte en Turkije vliegen.

Marktaandeel op de Duitse vakantiemarkt

Het stationeren van de Boeing 737 in Keulen past binnen de strategie van Corendon om het marktaandeel op de Duitse vakantiemarkt te vergroten. Eerder dit jaar opende Corendon al een basis in Münster/Osnabrück.

11 vakantiebestemmingen

Naast het 737-800 toestel zal Corendon ook van andere toestellen gebruikmaken. In totaal biedt de maatschappij 25 vluchten per week aan vanaf de Duitse stad. Het gaat om de volgende populaire vakantiebestemmingen:

 • Izmir (3x per week)
 • Antalya (7x per week)
 • Alanya-Gazipasa (1x per week)
 • Hurghada (2x per week)
 • Fuerteventura (1x per week)
 • Las Palmas (1x per week)
 • Tenerife (1x per week)
 • Heraklion (3x per week)
 • Kos (2x per week)
 • Rhodos (2x per week)
 • Palma de Mallorca (2x per week)

Vlucht met Corendon van of naar Keulen vertraagd? Check jouw recht op een vergoeding!

Is jouw vlucht van of naar Keulen-Bonn airport met Corendon vertraagd, overboekt of zelfs geannuleerd? Dan heb jij mogelijk recht op een vergoeding van de luchtvaartmaatschappij. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal € 600,- per persoon en is afhankelijk van de vliegkilometers en de vertraging van je vlucht. Je kunt jouw vlucht gratis checken in onze claimcalculator. Wij werken op basis van no cure no pay en ontvangen alleen een success fee van 25% als de luchtvaartmaatschappij jouw vergoeding heeft uitbetaald.

➜ Vlucht vertraagd? Check jouw recht op vergoeding!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste luchtvaartnieuws? Volg ons op Facebook en Twitter.