Voor een prikkie first class met Cathay door foutje

maandag 14 januari 2019

cathay pacific toestel

Een paar mazzelaars hebben eersteklastickets kunnen bemachtigen met ruim 90 procent korting door een fout op de website van Cathay Pacific. De foute prijs was voor een vlucht van Lissabon naar Hong Kong. Tickets voor deze vlucht kostten omgerekend 1.300 euro terwijl de normale prijs voor deze first class tickets zo’n 14.000 euro kosten.

De airline heeft aangegeven dat de mensen die dit ticket hebben weten te bemachtigen in de klasse mogen reizen waarvoor ze hun ticket hebben geboekt, want het gaat maar om een klein aantal reizigers die geluk hebben gehad.

Dit is de tweede keer dat Cathay te maken heeft met verkeerde prijzen op de website. Op Nieuwjaarsdag werden er per ongeluk first class retourtickets van Vietnam naar de Verenigde Staten en Canada voor nog geen 800 euro aangeboden.