Dronken vrouw levenslange ban op Jet2-vluchten

dinsdag 27 november 2018

jet2 vliegtuig

Een dronken passagier die in januari op een Jet2-vlucht "we gaan er allemaal aan" riep heeft een gevangenisstraf van 6 maanden en een levenslange ban op Jet2-vluchten.

Een 41-jarige dronken vrouw misdroeg zich op de vlucht van Tenerife naar East Midlands door om zich heen te slaan, tegen de stoel voor haar te schoppen waar een autistisch meisje zat en "we gaan er allemaal aan" te schreeuwen. Toen zij geen alcohol meer geschonken kreeg, haalde ze een fles uit haar eigen tas en maakte deze soldaat. Een politieagent die geen dienst had, ging naast haar zitten om haar in bedwang te houden tot de vlucht kon landen. De vrouw werd in East Midlands opgepakt en moest gisteren voor de rechtbank verschijnen waar werd besloten dat zij 6 maanden de gevangenis in moet en haar leven lang niet meer mag vliegen met Jet2.

➜ Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Check gratis je vlucht


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl